Män misstänks ha kört bil berusade i Stenungsund

Två män misstänks för varsitt rattfylleribrott i Stenungsund på lördagen. En av männen misstänks för grovt rattfylleri.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStenungsund usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Mannen som misstänks för det grövre brottet stoppades av polis vid Stenungstorg klockan 22.40. Mannen är i 20-årsåldern.

– Han fick följa med för provtagning och en misstanke om grovt rattfylleri finns, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Några timmar tidigare på lördagen, vid klockan 20.25, blåste en man i 40-årsåldern positivt i en poliskontroll på Stenungsön.

– Mannen saknade dessutom körkort och misstänks förutom för rattfylleri även för grov olovlig körning, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

LÄS MER:Boende i Stenungsund utan varmvatten och värme efter läcka

ANNONS