Motorcyklist i singelolycka

Polis och ambulans larmades natten mot tisdag om en motorcykel som gått omkull på länsväg 160 genom Stenungsund. Föraren, en man i 20-årsåldern, ska ha varit vaken och talbar men ådragit sig en hel del skrapsår över hela kroppen då han saknade skyddsutrustning i form av täckande kläder.

ANNONS
|

Larmet om singelolyckan inkom strax före klockan halv ett, natten mot tisdag.

– Både polis och ambulans åkte till platsen. Föraren, en man i 20-årsåldern från Österrike, ska ha varit vaken och talbar men fått en hel del skrapsår på både armar, ben och rygg då han saknade skyddsutrustning i form av täckande kläder, berättar Herman Egelström, stationsbefäl vid polisen i Södra Fyrbodal.

Polisen tog upp en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott och föraren fick sedan för säkerhet skull följa med ambulans för kontroll.

– Jag kan även nämna att det initialt rådde lite förvirring angående chassinumret på den utlandsregistrerade motorcykeln då det inte stämde överens med registreringsnumret, berättar Herman Egelström vidare.

ANNONS

– Men tydligen är det så att man i Österrike kan ha flera motorcyklar registrerade på samma registreringsnummer, så inget brott är begånget.

LÄS MER:Krock vid Källösundsbron – en person till sjukhus

LÄS MER:Långa köer på Tjörnbron efter olycka i morgonrusningen

LÄS MER:Körde ner stolpe vid Nösnäsmotet – försvann sen

ANNONS