Simhallen öppen igen – men tills vidare utan duschväggar

Simhallen i Stenungsunds arena öppnande igen under tisdagen. Nu dock utan mellanväggar i duschutrymmena tills man hittat en provisorisk lösning efter incidenten då en mellanvägg lossnade i en av duscharna i torsdags.

ANNONS

Det var i torsdags kväll som en mellanvägg i ett av duschutrymmena i simhallen lossnade från sitt fäste. Ingen person ska ha kommit till skada, men ledningen för arenan beslutade under fredagen att stänga hallen tills vidare i väntan på reparatörer.

LÄS MER:Duschvägg lossnade – simhallen stängd tills vidare

– Vi behöver se över och åtgärda, så att det inte handlar om något konstruktionsfel och händer igen, förklarade Anna Falck, enhetschef för idrott och anläggning i Stenungsunds kommun, då för ST-tidningen.

Under fredagen och den gångna helgen har nu samtliga mellanväggar i duschutrymmena monterats ned i väntan på en mer permanent lösning. Under tiden tittar även ansvariga på att hitta en lösning för provisoriska väggar, skriver kommunen på sin hemsida.

Noteras kan samtidigt stora delar av Stenungsund arenas parkering fram till söndag kommer att vara avspärrad på grund av Stenungsundsmässan som öppnar på torsdag.

ANNONS