Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Stulen lastbil anträffad i Stenungsund

Två män fastnade på en övervakningskamera när de höll på att ta sig in på Borealis företagsområde i Stenungsund på torsdagsmorgonen. Polisen satte in hundpatrull i sökinsatsen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStenungsund|

Väktare och polis larmades till platsen på Industrigatan vid klockan 04.30. Detta efter att övervakningskameror observerat två män som tagit sig in på Borealis område av okänd anledning.

– Väktare försökte hålla koll på dem men de försvann från platsen. Vi satte in en hundpatrull för att leta efter dem, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisregion väst.

Sökinsatsen till trots gick männen inte att hitta.

En stund senare, i höjd med Gategård, anträffades sedan en stulen lastbil. Enligt polisen är det i nuläget oklart om lastbilen kan kopplas till det olaga intrånget hos företaget.

– Vi kan inte utesluta det i alla fall, säger Peter Adlersson.

Borealis: ”Intern utredning pågår”

STT har varit i kontakt med Borealis pressavdelning.

– Jag har inga fler detaljer att ge ännu, en intern utredning pågår, säger Maria Bildtmark, Regional Communications Expert på Borealis.

ANNONS