Thomas Stenström och Miss Li spelar på Stenungsbaden i sommar

Thomas Stenström och Miss Li ger i sommar en gemensam konsert i Stenungsund. De båda artisterna kommer i augusti att uppträda på Stenungsbaden, där Miss Li blir först ut att äntra scenen.

ANNONS

Miss Li har under de senaste åren tagit plats som en av Sveriges mest folkkära artister med flertalet låtar på topp- och radiolistorna, samt utsålda turnéer landet runt.

Uddevallasonen Thomas Stenström, som slog igenom stort för en bredare publik efter att medverkat i TV4-programmet ”Så mycket bättre” hösten 2021, behöver nog inte heller någon närmare presentation.

Trea på Sverigetoppen

Hans version av den välkända skotska nyårslåten ”Auld Lang Syne”, denna under titeln ”Ser du månen där du är i kväll? (Tillsammans igen)” har vid det här laget även denna blivit något av en klassiker. Låten gjordes som ledmotiv till Cancerfondens årliga julfilm 2020 och nådde då under de närmaste månaderna stora listframgångar, med en tredje plats som högsta placering på Sverigetopplistan.

Fredagen den 11 augusti gästar de båda artisterna Stenungsbaden för en gemensam sommarkonsert. Detta efter att den 29 juli inlett miniturnén om två spelningar på Sofiero slott i Helsingborg.

Miss Li först ut på scen

– Miss Li kommer att öppna konserten på utomhusarenan vid Stenungsbaden, berättar Rickard Werecki, presskontakt vid kommunikationsbyrån Werecki Promotion Company, om evenemanget som anordnas i samarbete med Nöjet konsert och All things live.

Biljetterna till konserten släpps i dag, onsdag, på Nöjet konserts hemsida.

LÄS MER:The Ark spelade på Stenungsbaden

LÄS MER:Daniel Adams-Ray lockade 800 till skulpturparken

LÄS MER:Efter sju år – Stenungsbaden kör nattklubb igen

ANNONS