Anton blev av med ögonstenen: ”Lagt ner många timmar på den”

Under natten till onsdag blev Anton Mattsson Andersson av med sin motorcykel. Han har själv byggt om och ägnat många timmar åt den.
– Uppskattningsvis är den värd mellan 60 000 och 80 000 kronor, säger han.

ANNONS
|

När Anton Mattsson Andersson vaknade upp på torsdagsmorgonen upptäckte han att tjuvarna varit framme. Hans motorcykel hade blivit stulen från garaget som står precis intill hans bostad.

Han ringde polisen och anmälde den stulen och skrev även ett inlägg på Facebook, där han bad folk vara uppmärksamma ifall de skulle se motorcykeln på vägarna. Hittills har den dock inte hittat hem.

– Jag har inte så stora förhoppningar på att få tillbaks den. Det kan ju vara så att den inte ens är kvar i Sverige, säger han.

Anton Mattsson Andersson har lagt mycket tid på sin motorcykel.
Anton Mattsson Andersson har lagt mycket tid på sin motorcykel. Bild: Privat

Värd mer än pengar

Motorcykeln har ett värde på omkring 60 000 till 80 000 kronor men för Anton Mattsson Andersson är den värd mer än bara pengar.

ANNONS

– Jag har satt så mycket tid på att bygga om den för att den ska vara precis så som jag vill ha den, säger han.

Trots att han själv har svårt att se att han ska få tillbaks motorcykeln är hoppet det sista som lämnar honom.

– Just nu har jag lite svårt att fatta att det verkligen har hänt, va fan liksom. Jag har även hört att någon blivit av med en båtmotor och en vattenskoter de senaste dagarna. Man blir så less på detta, säger Anton Mattsson Andersson.

Har du fått några tips efter att du la ut ditt inlägg på Facebook?

– Nej, ingen verkar ha sett något. Det är så konstigt då det är väldigt många som bor här omkring. Polisen är inkopplad och jag har pratat mycket med dem. Vi får se vad som händer helt enkelt, svarar Anton Mattsson Andersson.

LÄS MER:Tjörnbagarn utsattes för stöld – notan landar på över 100 000 kr

LÄS MER:Misstänkta tjuvar stal delar från nya lastbilar

LÄS MER:Bröt sig in i bostad – plockade bort fönster

ANNONS