Bil på taket efter olycka vid Bleketskolan

Ett larm om en trafikolycka i höjd med Bleketskolan inkom strax före klockan 12 på torsdagsförmiddagen till SOS Alarm. En av bilarna ska ha voltat ned i diket och hamnat på taket i samband med olyckan.

ANNONS
|

– Det ska handla om en krock mellan två personbilar. Vi är på plats i detta nu vid olycksplatsen där en av bilarna ska ha hamnat på taket i samband med olyckan, uppger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg strax efter klockan 12.

Ambulans är också framme på plats, men skadeläget ännu oklart.

– En polispatrull har också skickats dit, men har ännu inte avgett rapport, uppgav Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst, strax före klockan 12.30.

Enligt senare uppgifter från SOS Alarm ska en av de inblandade personerna i olyckan ha klagat över smärta i nacke och rygg och avförts med ambulans för vård av lindriga skador. Den andra föraren ska ha klarat sig utan synliga skador, men ska även denne tillsammans med ytterligare en person ha förts till sjukhus för tillsyn och omvårdnad.

ANNONS

Vägen stängdes under räddnings- och bärgningsarbetet av, men var vid 13-tiden på torsdagseftermiddagen åter öppen för trafik.

– En anmälan om misstänkt vårdslöshet i trafik har upprättats, sedan får utredningen visa vad detta utmynnar i, uppgav Herman Egelström, stationsbefäl vid polisen i Södra Fyrbodal, under fredagsmorgonen.

ANNONS