Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Kvinna hittad död efter sökinsats på Tjörn

Den försvunna kvinnan som har eftersökts på Tjörn under helgen har hittats död. Enligt polis finns ingen misstanke om brott. Anhöriga är underrättade.

En kvinna i 25-årsåldern anmäldes under fredagen försvunnen och har under helgen sökts av både polis, Missing People och gruppen ”Räddningsdykare räddningsbåtar Sverige” på Tjörn.

Under söndagskvällen bekräftar polis att kvinnan hittats död utomhus och att det inte finns någon misstanke om brott i samband med dödsfallet.

Missing People har avslutat sin insats och skriver via sociala medier att kyrkan och församlingshemmet i Skärhamn kommer att hålla öppet under måndagen för allmänheten.

Sökinsatsen påbörjades under fredagen

Polisen sökte redan under fredagen med hjälp av bland annat helikopter efter att ha fått in en anmälan om den försvunna kvinnan.

– Vi sökte efter kvinnan med flera enheter och helikoptrar, sade Anna Göransson, presstalesperson på polisen, till tidningen då.

Polisen sökte initialt av lämpliga områden baserat på de uppgifter man fick till sig i ärendet under fredagskvällen, men deltog inte i lördagen insats med Missing People som fortsatte att söka efter kvinnan under helgen.

– Sökinsatsen är avslutad för i kväll och hon är inte återfunnen. Efterlysningen ligger kvar, den tar vi ner om vi får tag på henne eller får bekräftelse från anhöriga eller polis, sa Eva, på Missing Peoples jourtelefon under lördagskvällen.

Insatsen fortsatte under söndagen och klockan 19.30 meddelar sökorganisationen att insatsen avslutats efter att ha hittat kvinnan avliden.

Polisen misstänker inget brott i samband med dödsfallet.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på ST-tidningen i AppStore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.