Flera tonåringar började bråka efter en kille blivit påkörd av en A-traktor under fredagskvällen. Två är misstänkta för vårdslöshet i trafik och fotgängaren är misstänkt för misshandel.
Flera tonåringar började bråka efter en kille blivit påkörd av en A-traktor under fredagskvällen. Två är misstänkta för vårdslöshet i trafik och fotgängaren är misstänkt för misshandel. Bild: Stefan Bennhage

Tonåringar i bråk efter trafikolycka

På fredagskvällen blev en kille påkörd av en A-traktor på Höviksnäsvägen på Tjörn. Då uppstod ett bråk mellan fotgängaren och tonåringarna som färdades i fordonet och polis fick kallas till platsen.

ANNONS

Det var strax innan klockan 20 på fredagskvällen som polis larmades till Höviksnäsvägen på Tjörn. En kille i 15-årsåldern ska ha blivit påkörd av en A-traktor, men lyckligtvis inte blivit allvarligt skadad. Däremot blev stämningen hätsk och ungdomarna som färdades i fordonet hamnade i bråk med fotgängaren.

Polis blev kallade till platsen men när patrullen kom fram hade situationen lugnat sig.

– Patrullen skriver en anmälan gällande misshandel samt vårdslöshet i trafik, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson vid Region väst.

Båda killarna som färdades i fordonet, som är i äldre tonåren, är misstänkta för vårdslöshet i trafik. Fotgängaren är misstänkt för misshandel.

ANNONS

ANNONS