Dubbla grannbråk i fastighet på Tjörn i helgen

På lördagen fick polisen rycka ut till ett bråk i en tvättstuga i Skärhamn. På söndagseftermiddagen var det dags igen – samma parter var då inblandade i ytterligare ett bråk.
– Någon ska ha blivit slagen med en pinne, säger Herman Egelström, stationsbefäl på polisen i Södra Fyrbodal.

ANNONS

Det första bråket, i en tvättstuga i Skärhamn, skedde på lördagsförmiddagen. Två män var inblandade. Polisen fick rycka ut och upprättade en anmälan om misshandel.

På söndagseftermiddagen kom nästa larm om att det var bråk på samma adress mellan två grannar och det visade sig vara samma personer som bråkat dagen innan.

– Någon ska ha blivit slagen bland annat med en pinne. Patrull har inhämtat uppgifter från de inblandade parterna, två män i 35-40-årsåldern, och en anmälan angående misshandel har upprättats, säger Herman Egelström, stationsbefäl på polisen i Södra Fyrbodal.

Under lördagen uppgav polisen att en man i 40-årsåldern betraktades som misstänkt, medan målsäganden var en man i 35-årsåldern. Om det var på samma sätt vad gäller misstänkt och målsägande även på söndagen är okänt. Även skadeläget på målsäganden är okänt, men ingen ambulans ska i alla fall ha ryckt ut.

Bakgrunden till bråket är okänt.

LÄS MER:Maskerade koppartjuvar tog sin in på byggarbetsplats

LÄS MER:Grävskopa värd 60 000 kronor stulen

LÄS MER:Kungälvs sjukhus underskott – ett arv som bara fortsätter

ANNONS