Viktor Olsson. Foto: Pressbild
Viktor Olsson. Foto: Pressbild Bild: -

Viktor Olsson spelade för landslaget

Han fick ett samtal från förbundskaptenen och helt plötsligt stod Viktor Olsson framför Sveriges bästa fotbollsspelare och spelade sin musik. Nu avslöjar han dessutom en spännande nyhet.

ANNONS
|

I lördags stod Stenungsundsmusikern Viktor Olsson framför Sveriges bästa fotbollsspelare och lirade. Det var damlandslagets förbundskapten Peter Gerhardsson som ringde och frågade om han kunde komma ner till Båstad som en överraskning och spela för damerna, som just nu laddar inför VM.

– Det var mäktigt att vara den enda artisten som fick komma och lira för dem. De är ju det bästa vi har i fotbollsväg, säger Viktor Olsson.

Han och Peter Gerhardsson har haft kontakt ända sedan Viktor släppte sin första skiva 2015 och förbundskaptenen vet om att Viktor har ett stort fotbollsintresse. Artisten har själv spelat fotboll i Stenungsund i många år, men när han var 15 år kom musiken in i hans liv och tog över.

ANNONS

– Fotbollen var riktigt stor tills jag var 15, då började jag med musiken och de bara växlade om varandra.

I sommar väntar fler livespelningar för Stenungsundstalangen, men den här gången lämnar han västkusten.

– Nu blir det lite norrut och så ska jag över till östkusten och spela där. Jag har spelat mycket i väst så nu ska jag testa Stockholm och Nyköping bland annat.

Viktor avslöjar även för Lokaltidningen STO att han har en ny singel på gång, som släpps 28 juni.

– Det är inget jag har gått ut med officiellt ännu, men det kommer en ny singel.

Låten heter Alla pratar om forever, men vad den handlar om får vi vänta och se.

Louise Olsson

louise.olsson@lokaltidningensto.se

ANNONS