Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Division 5 Bohuslän fotboll herrar

Sport automatisk text
2022-08-24

Tobias Mikaelsson fixade segern för Svenshögen i matchen mot Hogstorp

Det blev ett hattrick för Svenshögens Tobias Mikaelsson i matchen mot Hogstorp i division 5 Bohuslän herr i fotboll. Svenshögen vann på hemmaplan med 5–1 (4–1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Daniel Sundling och Ardi Thaqi, målet för Hogstorp gjordes av Liam Rosén.
Sport automatisk text
2022-05-22

Valla och Stångenäs kryssade efter svängig match

Valla tog emot Stångenäs hemma på Sparbanksvallen på söndagen. I första halvlek var det Valla som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Stångenäs in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 5 Bohuslän herr slutade 1–1.
Sport automatisk text
2022-04-30

Tobias Mikaelsson fixade segern för Svenshögen i matchen mot Lysekil

Det blev ett hattrick för Svenshögens Tobias Mikaelsson i matchen mot Lysekil i division 5 Bohuslän herr i fotboll. Svenshögen vann på hemmaplan med 6–2 (2–2). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Jonathan Hellsten, Anders Ludvig Klose Eriksson och André Lundgren, målen för Lysekil gjordes av Robin Ersek och Samuel Wolfbrandt.
Sport automatisk text
2021-08-28

Formstarkt Stenungsund 2 tog ännu en seger

Stenungsund 2 är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Smögen hemma på Bästkustställningar Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-1 (0-1) innebär att Stenungsund 2 nu har fem segrar i följd i division 5 Bohuslän herr i fotboll, och är fortfarande obesegrat i år.
Sport automatisk text
2021-08-20

Anders Henriksson det stora utropstecknet när Kungshamn slog Stala

Kungshamn besegrade Stala hemma i division 5 Bohuslän herr i fotboll med 5-1 (2-1). Men mycket snack handlade om Anders Henriksson – som gjorde ett hattrick för Kungshamn. Winston Martinez Jakobsson gjorde också ett mål för segrarna, målet för Stala gjordes av Gustav Vestin. Ett av Kungshamns mål var ett självmål.
Sport automatisk text
2021-08-19

Henån-Gilleby vände halvtidsunderläge till seger

Henån-Gilleby hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 5 Bohuslän herr i fotboll mot Vallen på Stora Höga IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 2-1 för bortalaget Henån-Gilleby. Stor matchhjälte blev Albin Martinsson, med sitt 2–1-mål efter 83 minuters spel.