Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Division 6 Bohuslän södra fotboll herrar

Sport automatisk text
2022-06-01

Vallen besegrade Henån-Gilleby och toppar nu tabellen

Segern mot Henån-Gilleby på hemmaplan innebär att Vallen nu är serieledare i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll, en poäng före Karlsb/Rosse. Karlsb/Rosse har dock två matcher mindre spelade. Vallen vann med 5–0 (2–0). Henån-Gilleby ligger på femte plats i tabellen.
Sport automatisk text
2022-05-15

Aziz Huzejrovic räddade poäng när Skärhamn 2 kryssade mot Henån-Gilleby

I halvtid ledde Henån-Gilleby matchen på hemmaplan i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mot Skärhamn 2 med 1–0, efter mål av Andreé Borgström. Men i andra halvlek jobbade sig Skärhamn 2 in i matchen, och kvitterade genom Aziz Huzejrovic. Matchen slutade 1–1.
Sport automatisk text
2022-05-01

Julius Fritzén Karlsson räddade poäng när Morlanda kryssade mot Vallen

I halvtid ledde Vallen matchen på hemmaplan i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mot Morlanda med 1–0, efter mål av Valter Ottosson. Men i andra halvlek jobbade sig Morlanda in i matchen, och kvitterade genom Julius Fritzén Karlsson. Matchen slutade 1–1.
Sport automatisk text
2022-04-27

Tuff match slutade med förlust för Stenungsund 2 mot Karlsberg-Rosseröd

Det svängde i matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mellan Karlsberg-Rosseröd och Stenungsund 2 på Stenshults IP. Bortalaget Stenungsund 2 hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Karlsberg-Rosseröd matchen och vann till slut med 3–2.