Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vallens IF

Herrlag i fotboll.
Sport automatisk text
2022-08-17

Vallen besegrade Karlsberg-Rosseröd – är ny serieledare

Division 6 Bohuslän södra herr i fotboll har en ny serieledare: Vallen. Laget mötte Karlsberg-Rosseröd borta, på Hedevallen, på onsdagen och vann med 5–1 (2–0). Vallen ligger på samma poäng som Stala i tabellen. Stala har dock en match mindre spelad. Karlsberg-Rosseröd ligger på tredje plats.
Sport automatisk text
2022-06-01

Vallen besegrade Henån-Gilleby och toppar nu tabellen

Segern mot Henån-Gilleby på hemmaplan innebär att Vallen nu är serieledare i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll, en poäng före Karlsb/Rosse. Karlsb/Rosse har dock två matcher mindre spelade. Vallen vann med 5–0 (2–0). Henån-Gilleby ligger på femte plats i tabellen.
Sport automatisk text
2022-05-01

Julius Fritzén Karlsson räddade poäng när Morlanda kryssade mot Vallen

I halvtid ledde Vallen matchen på hemmaplan i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mot Morlanda med 1–0, efter mål av Valter Ottosson. Men i andra halvlek jobbade sig Morlanda in i matchen, och kvitterade genom Julius Fritzén Karlsson. Matchen slutade 1–1.
Sport automatisk text
2021-08-19

Henån-Gilleby vände halvtidsunderläge till seger

Henån-Gilleby hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i division 5 Bohuslän herr i fotboll mot Vallen på Stora Höga IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 2-1 för bortalaget Henån-Gilleby. Stor matchhjälte blev Albin Martinsson, med sitt 2–1-mål efter 83 minuters spel.