Rönnäng avgjorde tät match mot Lions i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Lions och gästande Rönnäng var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Rönnäng och vann matchen i HockeyTrean södra A med 2–1 (1–0, 0–1, 1–0).

|

– Avgörandet kom ju såklart genom 1-2 målet men det mentala övertaget skapade vi oss i första perioden. Vi kontrollerar i stor sett hela matchen även om den var jämn, kommenterade Rönnängs tränare Jonny Petersson efter matchen.

Torsten Samuelsson stod för Rönnängs avgörande mål 9.07 in i tredje perioden.

Rönnäng tog ledningen efter 10.25, genom Magnus Burgren på pass av Pontus Karlsson och Torsten Samuelsson. Nästa mål dröjde. Efter 11.35 i andra perioden slog Elliot Gillerstedt till, på pass av Måns Axelsson och kvitterade för Lions. 9.07 in i tredje perioden slog Rönnängs Torsten Samuelsson till framspelad av Pontus Karlsson och Karl Stenberg och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 1–2.

Lions ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Rönnäng ligger på fjärde plats.

Fredag 19 november 19.30 spelar Rönnäng hemma mot LN 70.