Rönnäng vann efter avgörande i förlängningen mot Lysekil

Rönnängs väg till seger mot Lysekil hemma i HockeyTrean Alltrean södra A blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde Rönnäng avgöra till 3–2 (1–1, 1–1, 0–0, 1–0) och ta bonuspoängen. Matchhjälte blev Edvard Pettersson, som gjorde det avgörande målet med bara 26 sekunder kvar att spela i förlängningen.

|
Rönnäng vann mot Lysekil

Första perioden var jämn. Rönnäng inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Robin Karlsson efter bara 57 sekunder, men Lysekil kvitterade genom Calle Nielsen efter 13.13. Lysekil tog ledningen med 1–2 genom Linus Nielsen efter 9.50 i andra perioden.

Rönnäng kom tillbaka, och gjorde 2–2 genom Rasmus Robertsson med 03.41 kvar att spela.

Tredje perioden blev mållös. I förlängningen tog det 4.34 innan Rönnäng också avgjorde till 3–2. Stor matchhjälte blev Edvard Pettersson, på pass av Melker Samuelsson och Robin Karlsson.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Rönnäng med 8–3.

Rönnäng tar sig an Göteborgs IK i nästa match borta onsdag 12 januari 19.10.