Rönnäng vann mot Lysekil på hemmaplan

Rönnäng vann hemma mot Lysekil i HockeyTrean södra A. Matchen på fredagen slutade 6–3 (4–2, 0–1, 2–0).

|

Rönnäng började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.49 slog Magnus Burgren till på pass av Torsten Samuelsson.

Lysekil kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 4.23 gjorde Calle Nielsen mål.

Lysekil tog ledningen snabbt. Efter 4.55 slog Calle Nielsen till på nytt framspelad av Oskar Hane och Viggo Odell.

Rönnäng kvitterade till 2–2 efter 11.14, genom John Kristiansson assisterad av Karl Stenberg och Torsten Samuelsson.

Rönnäng tog också ledningen på nytt efter 17.04, genom John Hansson på pass av Carl Hermansgård och Edvard Pettersson.

Rönnäng ökade ledningen till 4–2 efter 17.23, genom Edvard Pettersson framspelad av John Hansson.

Efter 11.56 i andra perioden slog Jesper Andersson till, och reducerade åt Lysekil. Rönnäng startade tredje perioden bäst och gick från 4–3 till 6–3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Karl Stenberg och Torsten Samuelsson och avgjorde matchen.

Snackisen var att Rönnängs Torsten Samuelsson stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Rönnäng ligger kvar på femte plats i tabellen, och Lysekil på tredje plats.

Lagen möts igen i Gullmarsborgs Ishall, fredag 29 oktober 19.30.