5–3 mot Högsäter gjorde Henån/Gilleby till segrare igen

Spelarna i Henån/Gilleby fick äntligen njuta av en seger igen, efter 5–3 (3–1) hemma mot Högsäter. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

|
Henån / Gilleby vann mot Högsäters GF

Högsäter gjorde första målet. Patrick Hansson gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Henån/Gilleby kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Oskar Jansson, i 13:e minuten.

Henån/Gilleby tog också ledningen i 22:a minuten, genom Tim Karebring.

Henån/Gilleby ökade ledningen till 3–1 efter en knapp halvtimmes spel, på nytt genom Tim Karebring. I 54:e minuten nätade Tobias Andersson, och reducerade åt Högsäter.

Johan Larsson gjorde dessutom 3–3 i 68:e minuten.

Viktor Martinsson gav Henån/Gilleby ledningen i 76:e minuten.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Henån/Gilleby ledningen genom Victor Falk. Det fastställde slutresultatet till 5–3.

Henån/Gilleby har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Högsäter har två vinster och och tre förluster.

Henån/Gilleby ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Högsäter är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Henån/Gilleby är Åsebro. Lagen möts lördag 21 maj 13.30 på Ivars Färg Arena.