Bottennapp för Stenungsund borta mot Pixbo Wallenstam

Stenungsund lyckades inte alls när man mötte Pixbo Wallenstam borta i division 1 Västsvenska dam i innebandy. Pixbo Wallenstam vann med 9–0 (3–0, 3–0, 3–0).

|
Pixbo dam vann mot Stenungsunds IBK dam

– Vi börjar fint och kämpar som vanligt bra, men Pixbo bara flyger bort från oss målmässigt. Vi gör ändå en helt godkänd match, klart att man önskar mer men just nu går det bara inte. Lerum nästa helg, det är bara att ladda om, kommenterade Stenungsunds tränare Glenn Johansson.

Pixbo Wallenstam tog ledningen efter sju minuters spel, genom Maddis Agus på pass av Selma Albertsson.

Pixbo Wallenstam ökade ledningen till 2–0 efter 11.33, genom Alicia Svartling framspelad av Lovisa Eliasson.

Pixbo Wallenstam ökade också ledningen till 3–0 efter 14.56, genom Ida Finn framspelad av Olivia Svartling.

Pixbo Wallenstam startade andra perioden bäst och gick från 3–0 till 6–0 genom mål av Carolina Peil, Selma Albertsson och Freja Wikström. Det var bara början för Pixbo Wallenstam. Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9–0. Målen i sista perioden gjordes av Tilda Lundqvist, Selma Albertsson och Freja Wikström.

Pixbo Wallenstams Lovisa Eliasson hade tre assists och Selma Albertsson stod för två mål och ett assist.

Pixbo Wallenstam har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Stenungsund har en vinst och fyra förluster.

Pixbo Wallenstam leder serien efter matchen, medan Stenungsund är på nionde plats.

Nästa motstånd för Stenungsund är FBC Lerum. Lagen möts lördag 3 december 15.00 i Rydsbergshallen.