Bottennapp för Myckleby borta mot Karlsberg-Rosseröd

Myckleby lyckades inte alls när man mötte Karlsberg-Rosseröd borta i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll. Karlsberg-Rosseröd vann med 9–2 (4–1).

|
Karlsberg-Rosseröd vann mot Myckleby IK

Karlsberg-Rosseröd började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Theo Karlsson till.

Karlsberg-Rosseröd ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom David Jansson, i 14:e minuten.

I 16:e minuten slog Niclas Hasselgren till, och reducerade åt Myckleby.

Bara två minuter senare var det Charles Varney som såg till att Karlsberg-Rosseröd ökade ledningen till 3–1.

Karlsberg-Rosseröd ökade ledningen på nytt, till 4–1, tre minuter senare ännu en gång genom Charles Varney. Direkt efter pausen gjorde Noel Engelbrektsson mål och ökade Karlsberg-Rosseröds ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Ismail Fazlija träff och ökade ledningen för Karlsberg-Rosseröd.

I 64:e minuten nätade Hugo Dahl, och gjorde 7–1.

Sex minuter senare var det Niclas Hasselgren som såg till att Myckleby reducerade till 7–2. Mer än så blev det dock inte för Myckleby.

Karlsberg-Rosseröd ökade ledningen till 8–2 tre minuter senare på nytt genom Hugo Dahl.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Karlsberg-Rosseröd ledningen genom Noel Engelbrektsson. 9–2-målet blev matchens sista.

Karlsberg-Rosseröd har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Myckleby har en oavgjord och fyra förluster.

Med två omgångar kvar är Karlsberg-Rosseröd på tredje plats i tabellen, medan Myckleby är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Myckleby är Torp. Lagen möts söndag 18 september 16.00 på Rimmåsvallen.