Bottennapp för Stala borta mot Smögen

Stala lyckades inte alls när man mötte Smögen borta i division 5 Bohuslän herr i fotboll. Smögen vann med 7-2 (2-0).

|
Smögen vann mot Stala

Matchen förblev jämn målmässigt till Smögen tog ledningen i 34:e minuten, genom Björn Syversen.

Smögen ökade också ledningen till 2-0 i 37:e minuten, genom Edvin Josefsson. Direkt efter pausen nätade Björn Syversen åter igen och ökade Smögens ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Ivar Rossödal och reducerade åt Stala.

I 60:e minuten reducerade Stala på nytt genom Rickard Sandberg. Fler mål än så blev det inte för Stala.

I 68:e minuten nätade Björn Syversen, och ökade ledningen för Smögen och fullbordade därmed sitt hattrick.

I 75:e minuten ökade Joel Andersson ledningen.

Med sju minuter kvar att spela ökade Smögen ledningen genom Joel Andersson.

7-2-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Björn Syversen ännu en gång gjorde mål för Smögen. Det fastställde slutresultatet till 7-2.

Snackisen var att Smögens Björn Syversen gjorde fyra mål.

Det här betyder att Smögen är kvar på tredje plats, och Stala stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

Söndag 12 september 16.00 spelar Stala hemma mot Lysekil.