Bottennapp för Stenungsund borta mot Landvetter

Stenungsund lyckades inte alls när man mötte Landvetter borta i division 1 Västsvenska dam i innebandy. Landvetter vann med 11–2 (1–0, 4–1, 6–1).

|
Landvetter IBK vann mot Stenungsunds IBK dam

Landvetter tog ledningen efter 10.44, genom Minni Björsander på pass av Emma Nilsson. Landvetter tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.34 genom Eline Van Uum, och gick upp till 4–0 innan Stenungsund svarade.

Innan perioden var över hade Landvetter ryckt åt sig ledningen med 5–1. Landvetter hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.16 genom Eline Van Uum, och gick upp till 8–1 innan Stenungsund svarade.

Innan matchen var över hade Landvetter gjort hela 11–2.

Noterbart är att Eline Van Uum gjorde två mål för Landvetter och spelade dessutom fram till ett mål.

Landvetter har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Stenungsund har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Stenungsund ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Landvetter är på femte plats.

Tisdag 15 november 20.15 spelar Stenungsund borta mot Kungälv.