Defensiv genomklappning när Orust 2 föll mot Eds FF

Orust 2 hade en riktigt tung match borta mot Eds FF, och förlorade med hela 1–6 (0–3) i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll.

|
Eds FF dam vann mot Orust FC

Eds FF startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Emmy Olausson slog till, redan i 17:e minuten.

Eds FF ökade ledningen till 2–0 i 21:a minuten, genom Mina Nilsson.

Eds FF ökade ledningen på nytt, till 3–0, bara fem minuter senare genom Frida Juhlin. Med en halvtimme kvar att spela nätade Alva Olsson och ökade ledningen för Eds FF.

I 61:a minuten nätade Louise Persson, och reducerade åt Orust 2. Men mer än så orkade Orust 2 inte med.

Klara Lilljeqvist ökade Eds FF:s ledning med knappa kvarten kvar.

6–1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Marion Gustavsson gjorde mål. 6–1-målet blev matchens sista.

Eds FF har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Orust 2 har fem förluster.

Det här betyder att Eds FF är kvar på tredje plats, och Orust 2 stannar sist, på elfte plats, i tabellen.

Söndag 14 augusti 16.00 spelar Orust 2 hemma mot Bovallstrand/Hunnebostrand.