Delad pott för Öckerö och Orust

Hemmalaget Öckerö och Orust spelade oavgjort i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll, 1–1 (1–1) på lördagen.

|
Öckerö spelade lika mot Orust

Orusts tränare Stefan Kristensson kommenterade matchen:

– Vi gör en bra första halvlek där vi tar ledningen med 1-0. Öckerö kvitterar till 1-1 och innan halvleken tar slut så åker vi på en utvisning. Vi gör en stark andra halvlek med en man mindre och vinner en poäng.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Orust.

Orust startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Emelie Kinle till.

Öckerö kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Lisa Palm, i elfte minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1–1. I den 45:e minuten fick Orust Sandra Vallin utvisad.

Med en omgång kvar är Öckerö på nionde plats i tabellen, och Orust är på tionde plats.

I sista omgången har Orust Ytterby hemma på Ivars Färg Arena, lördag 9 oktober 14.00.