Delad pott för Svenshögen och Stångenäs

Hemmalaget Svenshögen och Stångenäs spelade oavgjort i division 5 Bohuslän herr i fotboll, 1–1 (0–0) på tisdagen.

|
Svenshögens SK spelade lika mot Stångenäs AIS

Svenshögens tränare Andreas Petersson kommenterade matchen:

– 1-1 är ett ganska tråkigt resultat men sett till första halvlek ska vi vara nöjda med (0-0) då Stångenäs har ett friläge och två skott i virket. De får 1-0 tidigt i andra halvlek men efter det tar vi över. 1-1 genom Ardi Thaqi. Sen är det vi som är mer sugna på vinsten utan att vara riktigt nära.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Ludwig Andersson Brun till och gav Stångenäs ledningen.

I 67:e minuten slog Ardi Thaqi till, och kvitterade för Svenshögen. 1–1-målet blev matchens sista.

Svenshögen har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Stångenäs har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Svenshögens tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Svenshögen ligger kvar på femte plats och Stångenäs på nionde plats i tabellen.

I nästa omgång har Svenshögen Lane hemma på Hällungevallen, lördag 13 augusti 13.30.