Delad pott för Valla och Kungshamn

Hemmalaget Valla och Kungshamn spelade oavgjort i division 5 Bohuslän herr i fotboll, 3–3 (1–1) på torsdagen.

|
IFK Valla spelade lika mot Kungshamns IF

Kungshamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Felix Maisa gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Valla kvitterade till 1–1 i 21:a minuten, genom Jonathan Fhager Karlsson. Valla gjorde också 2–1 i 55:e minuten när Jonathan Fhager Karlsson hittade rätt ännu en gång.

Med en halvtimme kvar att spela fick Mattias Hermansson träff och ökade ledningen för Valla.

3–2-målet var ett självmål av Valla i 67:e minuten.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, i 93:e minuten, när Sebastian Persson gjorde mål för Kungshamn. 3–3-målet blev matchens sista.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Kungshamn är på femte plats.

Valla tar sig an Bullaren i nästa match borta lördag 7 maj 13.30.