Efter förlustsviten: Poäng igen för Myggenäs – 4–4 mot Älvstranden

Fyra förluster i rad i division 3 Västsvenska dam i innebandy fick vara nog. Borta mot Älvstranden bröts den tuffa sviten för Myggenäs, även om det inte räckte till seger. Det blev 4–4 (0–3, 4–1, 0–0) i matchen på söndagen.

IBK Älvstranden spelade lika mot Myggenäs IBK dam

Gästerna Myggenäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 3.34 slog Louise Persson till framspelad av Sandra Segerlind Olsson.

Laget ökade också ledningen till 0–2 efter 7.39, genom Emma Stenseth på pass av Sabine Andersson.

Myggenäs ökade ledningen till 0–3 efter 13.14, ännu en gång genom Emma Stenseth.

I andra perioden var det i stället Älvstranden som hade övertaget. Laget vann perioden med 4–1 och ställningen efter två perioder var 4–4.

Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning.

Noterbart är att Älvstrandens Josefin Yman stod för två mål och ett assist.

Älvstranden har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Myggenäs har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Älvstrandens andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Älvstranden på tredje plats och Myggenäs sist, på sjunde plats.

I nästa omgång har Älvstranden Dingle hemma i Lundbystrand, lördag 26 november 15.30. Myggenäs spelar borta mot Landvetter söndag 27 november 11.10.