Förlust för Stenungsund efter tapp i tredje perioden mot Floda

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Stenungsund hemma mot Floda i division 1 västra herr i innebandy. Bortalaget Floda avgjorde i tredje perioden, och vann med 5–4 (2–1, 1–2, 2–1).

|
Stenungsund förlorade mot Floda

Floda tog ledningen efter 10.27, genom William Öhlén Nylund på pass av Elias Fischer.

Stenungsund kvitterade till 1–1 efter 10.49, genom Henrik Areskoug framspelad av Daniel Steffenssen.

Floda tog ledningen på nytt efter 15.03, genom Tim Larsson framspelad av Edward Hillbom.

Efter 9.41 i andra perioden nätade Henrik Areskoug ännu en gång, framspelad av Kevin Nilsson och kvitterade för Stenungsund.

Flodas Christoffer Wahlman gjorde 2–3 efter 11.46.

Efter 13.40 slog Oskar Klöfverskjöld till, framspelad av Daniel Steffenssen och kvitterade för Stenungsund.

Floda startade tredje perioden vassast. Laget gick från 3–3 till 3–5 genom mål av självmål och Christoffer Wahlman innan Stenungsund svarade och gjorde 3–3 genom Viktor Falkman.

Det här betyder att Floda ligger på åttonde plats i tabellen, och Stenungsund är på elfte och sista plats.

I nästa omgång har Stenungsund Karlstads IBF Ungdom borta i Colorama Arena, söndag 12 december 18.00.