Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Formstarka Grebbestad tog ännu en seger

Grebbestad fortsätter starkt i division 4 Bohuslän dam i fotboll. När laget mötte Tjörn 2 hemma på Siljevi på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2–0 (1–0). I och med detta har Grebbestad fyra segrar i rad.
Grebbestads IF vann mot Tjörns DFF
Grebbestads IF vann mot Tjörns DFF

– Segern idag var rättvis och rejält i underkant. Vi borde ha gjort ytterligare 4-5 mål, men vi är ändå nöjda med segern. Orsaken till flertalet segrar är att vi har fått spela ihop oss och nu bekantat oss med seniorfotboll. Endast två spelare i truppen har tidigare spelat seniorfotboll, men nu börjar vi känna oss "varma i kläderna". Vi tar nu några veckors sommarledighet och ser fram emot en spännande höst, kommenterade Grebbestads tränare Björn Berntsson.

Tjörn 2:s tränare Göran Engblom tyckte så här om matchen:

– Kommentar från Anna Elf efter matchen. Vi visste att det skulle bli en tuff match mot serieledarna, speciellt som vi kom till start med ett hårt matchat lag, med spelare som spelat både en och två matcher tidigare i veckan. Jag tycker att vi gör en bra match sett till förutsättningarna, det är aldrig roligt att förlora men vi är ändå hyfsat nöjda med vår prestation. Nu tar vi ett välförtjänt sommaruppehåll så tar vi nya tag till hösten.

Grebbestads två mål gjordes av Maja Berntsson och Alice Josefine Smart, som gjorde ett mål var.

Grebbestad har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Tjörn 2 har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Grebbestad är i fortsatt serieledning, med 19 poäng efter åtta matcher, och Tjörn 2 på fjärde plats med nio poäng.

I nästa omgång har Grebbestad Rabbalshede borta på Rabbalshedevallen, söndag 28 augusti 13.30. Tjörn 2 spelar hemma mot Ödsmål lördag 27 augusti 16.00.