Formstarkt Stenungsund tog ännu en seger

Stenungsund är svårstoppat den här säsongen. När laget mötte Munkedal hemma i Stenungsund Arena på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4–2 (0–1, 2–0, 2–1) innebär att Stenungsund nu har elva segrar i följd i HockeyTrean södra A, och är fortfarande obesegrat i år.

Stenungsund HF vann mot Munkedals BK

Munkedal tog ledningen efter 19.44, genom Fredrik Samuelsson framspelad av Anton Sporre och Max Olsson. Efter 11.31 i andra perioden slog Philip Elgestål till, på pass av Kevin Elgestål och Hjalmar Holmstedt och kvitterade för Stenungsund.

Anton Avehag gjorde dessutom 2–1 efter 16.48 framspelad av Philip Elgestål och Kevin Elgestål.

Stenungsund hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 3–1 innan Munkedal reducerade.

Därefter kontrollerade dock Stenungsund spelet och till slut blev det seger, slutresultatet skrevs till 4–2.

Stenungsund har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Munkedal har två vinster och tre förluster.

Med tre omgångar kvar är Stenungsund i serieledning, och Munkedal är på sjunde plats.

Fredag 25 november 19.30 spelar Stenungsund borta mot Uddevalla.