Henån-Gilleby hämtade i kapp underläge och kryssade mot Vallen

I halvtid ledde Vallen matchen på bortaplan i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mot Henån-Gilleby med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Henån-Gilleby in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3.

|
Henån / Gilleby spelade lika mot Vallens IF

Gästande Vallen startade matchen bäst och tog ledningen. Johannes Sundström Freiholtz gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Henån-Gilleby kvitterade till 1–1 i 27:e minuten, genom Erik Olsson.

Vallen tog ledningen på nytt i 38:e minuten, genom Axel Johannessen. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Oskar Johannessen och ökade ledningen för Vallen.

I 65:e minuten slog Ted Holmqvist till, och reducerade åt Henån-Gilleby.

I 75:e minuten kvitterade Marcus Bolin för Henån-Gilleby. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

Henån-Gilleby har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Vallen har fyra vinster och en oavgjord. Det här var Henån-Gillebys femte oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Henån-Gilleby på sjätte plats i tabellen, medan Vallen leder serien.

Henån-Gilleby tar sig an Stenungsund 2 i nästa match borta måndag 19 september 19.30. Vallen möter Myckleby borta söndag 25 september 16.00.