Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Henrik Areskoug och Kevin Nilsson målskyttar när Stenungsund förlorade

Bortalaget Stenungsund fick se sig besegrat av Karlstads IBF Ungdom i söndagens match i division 1 västra herr i innebandy. 6–2 (2–1, 2–0, 2–1) slutade matchen.
Karlstads IBF Ungdom vann mot Stenungsund
Karlstads IBF Ungdom vann mot Stenungsund

– En medioker insats från vår sida. Vi kommer inte upp i nivå den här matchen. På så sätt är jag lite besviken över vår prestation. Speciellt med tanke på att vi mötte ett lag som vi hade kunnat slå om vi kommit upp i vår högstanivå. Vi får rannsaka oss själva och förbereda oss för en betydligt tuffare match nästa vecka då vi möter serieledarna på bortaplan, tyckte Stenungsunds tränare Kevin Nilsson, efter matchen.

Karlstads IBF Ungdom startade matchen bäst. Laget gick upp till en 2–0-ledning genom mål av Filip Gustafsson och Harald Brelin innan Stenungsund svarade och gjorde 2–1 genom Kevin Nilsson. I andra perioden var Karlstads IBF Ungdom starkast och gick från 2–1 till 4–1 genom mål av William Finnmark och Viktor Mårdholm. Karlstads IBF Ungdom tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 5–1 innan Stenungsund reducerade.

Därefter kontrollerade dock Karlstads IBF Ungdom spelet och matchen slutade hela 6–2.

Karlstads IBF Ungdoms nya tabellposition är åttonde plats, medan Stenungsund är på elfte och sista plats.

Stenungsund tar sig an Hagfors i nästa match borta lördag 18 december 14.00.