Klart nu: Valla åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Valla. På söndagen blev det klart att laget åker ur division 5 Bohuslän herr i fotboll efter ännu en förlust, 1–3 (1–0) borta mot Hamburgsund. Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

|
Hamburgsunds IF vann mot IFK Valla

Matchen var mållös till Valla tog ledningen i 32:a minuten, genom Erik Larsson. Benjamin Uttgren kvitterade för Hamburgsund med knappa kvarten kvar.

Först med sex minuter kvar att spela tog Hamburgsund ledningen genom Emil Hagneqvist.

Hamburgsund ökade ledningen till 3–1 bara fyra minuter senare genom Alexander Kofoed Hansson. Därmed hade Hamburgsund vänt matchen. 3–1-målet blev matchens sista.

Hamburgsund har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Valla har fem förluster.

I nästa omgång har Valla Svenshögen hemma på Sparbanksvallen, söndag 2 oktober 16.00.