Målfest när Henån/Gilleby krossade Bengtsfors på Tavlebordsvallen

Henån/Gilleby hade inga problem med Bengtsfors i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 9–1 (5–0).

|
Henån/Gilleby vann mot Bengtsfors

Henån/Gilleby har skapat en skön vinnarkänsla på Tavlebordsvallen. Segern mot Bengtsfors betyder att laget har vunnit fem raka matcher på hemmaplan.

Henån/Gilleby startade matchen bäst och tog ledningen. Erik Olsson gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Henån/Gilleby ökade också ledningen till 2–0 i 17:e minuten, genom Tim Karebring.

Bara fyra minuter senare var det Eric Kallberg som såg till att Henån/Gilleby ökade ledningen på nytt, till 3–0.

Henån/Gilleby gjorde också 4–0 fyra minuter senare ännu en gång genom Eric Kallberg.

Fem minuter senare var det Eric Kallberg som såg till att Henån/Gilleby satte 5–0 och fullbordade därmed sitt hattrick. Direkt efter pausen nätade Johan Strömberg och ökade Henån/Gillebys ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Erik Olsson träff åter igen och ökade ledningen för Henån/Gilleby.

Henån/Gilleby gjorde 8–0 fyra minuter senare genom Bjarne Nikolas Maug.

I 68:e minuten nätade Tim Karebring på nytt, och ökade ledningen för Henån/Gilleby.

I den 71:a minuten reducerade Mattias Bryntesson för Bengtsfors. Mer än så blev det dock inte för Bengtsfors.

Snackisen var att Henån/Gillebys Eric Kallberg gjorde tre mål.

Med två omgångar kvar är Henån/Gilleby på fjärde plats i tabellen, medan Bengtsfors är på 14:e plats.

Lördag 9 oktober 14.00 spelar Henån/Gilleby borta mot Strömstad.