Maya Canery poängräddare för Tjörn 2 mot Ödsmål

Ödsmåls Camilla Jansson gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Tjörn 2 i division 4 Bohuslän dam. I andra halvlek jobbade sig Tjörn 2 in i matchen, och kvitterade genom Maya Canery. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

|
Ödsmåls IK spelade lika mot Tjörns DFF

– Vi hade en mycket fin första halvlek där vi ägde mycket boll med fina prestationer från många spelare. I andra blev vi trötta och orkade inte riktigt hålla ihop laget, tyckte Ödsmåls lagledare Jonas Back, efter matchen.

Det var Tjörn 2:s fjärde match i rad utan seger.

Ödsmål har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tjörn 2 har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Ödsmåls andra oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Ödsmål på tredje plats i tabellen, och Tjörn 2 är på femte plats.

Nästa motstånd för Ödsmål är Grebbestad. Tjörn 2 tar sig an Svarteborg/Munkedal 2 hemma. Båda matcherna spelas lördag 8 oktober 16.00.