Missat kval för Rönnäng trots seger mot Trollhättans HC

Trots seger, 10–2 (1–0, 4–2, 5–0), på hemmaplan i HockeyTrean södra A mot Trollhättans HC står det klart att Rönnäng missar HockeyTvåan. Det blev klart på fredagen.

|
Rönnängs IK vann mot Trollhättans HC

– Surt. Det var alltrean vi siktade på men nu får vi ta den andra vägen till kvalet, tyckte Rönnängs ledare Erik Bergström, efter matchen.

Rönnäng tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Rasmus Robertsson assisterad av Melker Samuelsson. Efter 9.24 i andra perioden slog Melker Samuelsson till, på pass av Carl Hermansgård och Connor Brock Warnholtz och gjorde 2–0.

Carl Hermansgård gjorde dessutom 3–0 efter 14.10 framspelad av Karl Stenberg och Alexander Amores.

Alexander Amores gjorde dessutom 4–0 efter 14.27 framspelad av Melker Samuelsson och Karl Stenberg.

Trollhättans HC:s Viktor Skoglund gjorde 4–1 efter 18.05 på pass av Isac Russberg Svensén.

Trollhättans HC reducerade igen 18.34 in i perioden genom Gustav Olofsson.

Rönnängs Connor Brock Warnholtz gjorde 5–2 efter 19.43 framspelad av Rasmus Robertsson. 1.56 in i tredje perioden slog Alfons Ganemyr till framspelad av Alexander Amores och Oliver Lindblom och ökade ledningen.

Efter 8.46 nätade Isak Olsson på pass av Alexander Amores och ökade ledningen för Rönnäng.

Efter 10.56 gjorde Connor Brock Warnholtz mål åter igen på pass av Karl Stenberg och ökade ledningen för Rönnäng.

Efter 14.54 fick Carl Hermansgård ännu en gång in pucken framspelad av Melker Samuelsson och Connor Brock Warnholtz och ökade ledningen för Rönnäng.

16.25 in i perioden nätade Rönnängs Alexander Amores på nytt framspelad av Oliver Lindblom och ökade ledningen. 10–2-målet blev matchens sista.

Rönnäng har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Trollhättans HC har en vinst och fyra förluster.

Resultatet innebär att Rönnäng ligger kvar på femte plats och Trollhättans HC sist, på åttonde plats i tabellen.

I sista omgången har Rönnäng Stenungsund borta i Stenungsund Arena, fredag 2 december 19.30.