Pezhman Sadeghpor tvåmålsskytt för Ödsmål i segern mot Hogstorp

Ödsmål vann mötet med Hogstorp borta med 3–2 (2–1) på fredagen i division 5 Bohuslän herr i fotboll.

|
Hogstorps IF förlorade mot Ödsmåls IK

Pezhman Sadeghpor stod för Ödsmåls avgörande mål efter 75 minuter.

Hogstorp gjorde första målet. Liam Rosén slog till, redan i sjunde minuten.

Ödsmål kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Felix Jonsson, i nionde minuten.

I den 33:e minuten fick Hogstorp Joel Svantesson utvisad.

Ödsmål tog också ledningen i 35:e minuten, genom Pezhman Sadeghpor. Med en halvtimme kvar att spela fick Filip Andersson träff och kvitterade för Hogstorp.

I 75:e minuten avgjorde Pezhman Sadeghpor matchen. 2–3-målet blev matchens sista.

I den 92:a minuten fick Hogstorp Liam Rosén utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Hogstorp har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Ödsmål har sju poäng.

Nästa motstånd för Ödsmål är Strömstad. Lagen möts lördag 30 april 13.30 på Ödsmåls IP.