Revansch och tre poäng för Skärhamn

Skärhamn gick segrande från matchen i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll när laget mötte Högsäter hemma på Tjörns Sparbank Arena på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Högsäter vann med 6–0. Den här gången blev slutresultatet 4–1 (1–0).

|
Skärhamns IK vann mot Högsäters GF

Skärhamn började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Andreas Bengtsson till. Direkt efter pausen gjorde Salah Eddin Khazem mål och kvitterade för Högsäter.

I 50:e minuten slog Lukas Andersson till, och gav Skärhamn ledningen.

Lukas Andersson gjorde dessutom 3–1 i 67:e minuten.

4–1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Andreas Bengtsson åter igen gjorde mål. 4–1-målet blev matchens sista.

Skärhamn har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Högsäter har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Skärhamn slutar på sjunde plats, och Högsäter på sjätte plats.