Seger för Tjörn 2 på bortaplan mot Strömstad

Tjörn 2 vann mötet med Strömstad borta med 4–2 (2–2) på söndagen i division 4 Bohuslän dam i fotboll.

IFK Strömstad dam förlorade mot Tjörns DFF

Strömstad började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Erica Antonsen till.

Laget ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, åter igen genom Erica Antonsen, i sjätte minuten.

Bara fyra minuter senare var det Marcela Wättring som såg till att Tjörn 2 reducerade till 2–1.

Tjörn 2 kvitterade till 2–2 i 27:e minuten, genom Ella Andersson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Minna Romell och gav Tjörn 2 ledningen.

I 72:a minuten ökade Kamilla Sundberg ledningen ytterligare. Sundberg fullbordade därmed Tjörn 2:s vändning. 2–4-målet blev matchens sista.

Strömstad har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tjörn 2 har tre vinster och två förluster.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Tjörn 2 är på tredje plats.

Söndag 3 juli 13.30 spelar Strömstad borta mot Ödsmål. Tjörn 2 möter Rabbalshede borta på Rabbalshedevallen fredag 1 juli 19.30.