Segersviten sprack för Skärhamn mot Brålanda

Skärhamn hade sex raka segrar inför bortamatchen i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll mot Brålanda. Då kom första förlusten sedan den 21 augusti. Matchen på lördagen på Sörbyvallen slutade 4–3 (2–2).

|
Brålanda vann mot Skärhamn

Brålanda började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Marcus Bengtsson till.

Brålanda ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Marcus Bengtsson, i 14:e minuten.

Skärhamn reducerade till 2–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Hampus Wallin.

Skärhamn kvitterade också till 2–2 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Hampus Wallin. Direkt efter pausen nätade Daniel Johansson och gav Brålanda ledningen på nytt.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Marcus Bengtsson och ökade ledningen för Brålanda och fullbordade därmed sitt hattrick.

I den 71:a minuten reducerade Philip Andersson för Skärhamn. Men mer än så orkade Skärhamn inte med.

Noterbart är att Brålandas Marcus Bengtsson gjorde tre mål.

Med en omgång kvar är Brålanda klara seriesegrare, och Skärhamn är på femte plats.

I sista matchen möter Skärhamn Ed hemma på lördag 16 oktober 14.00.