Skärhamn har sex raka segrar – vann mot Ödsmål med 5–1

Skärhamn är i riktigt bra form just nu. På tisdagen kom seger nummer sex i rad, efter 5–1 (1–1) hemma mot Ödsmål. Det innebär också att Ödsmål har fyra raka förluster i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

|
Skärhamn vann mot Ödsmål

Ödsmål startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Pezhman Sadeghpor till.

Skärhamn kvitterade till 1–1 i 20:e minuten, genom Hugo Wolfbrandt. 2–1 kom i 65:e minuten genom ett självmål.

I 68:e minuten nätade Hugo Wolfbrandt ännu en gång, och ökade ledningen för Skärhamn.

Med fem minuter kvar att spela ökade Skärhamn ledningen genom Arvid Henriksson.

5–1-målet kom med en minut kvar att spela, när Albin Axelsson gjorde mål för Skärhamn. Det fastställde slutresultatet till 5–1.

Med två omgångar kvar är Skärhamn på fjärde plats i tabellen, och Ödsmål är på 13:e plats.

Nästa motstånd för Skärhamn är Brålanda. Ödsmål tar sig an Mellerud hemma. Båda matcherna spelas lördag 9 oktober 13.00.