Stenungsund 2 lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Myckleby

Myckleby hade ledningen i halvtid med 1–0 borta mot Stenungsund 2 i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Stenungsund 2 mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2.

Stenungsunds IF spelade lika mot Myckleby IK

Matchen förblev jämn målmässigt till Myckleby tog ledningen i 35:e minuten, genom Jesper Frykberg. Direkt efter pausen nätade Alexander Bergström och kvitterade för Stenungsund 2.

I 65:e minuten slog Emil Johansson till, och gav Myckleby ledningen.

I den 71:a minuten kvitterade Johan Bengtsson för Stenungsund 2. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Stenungsund 2 har nu ett poäng och Myckleby har två poäng när båda lagen har spelat två matcher.

Söndag 15 maj 16.00 spelar Stenungsund 2 borta mot Torp. Myckleby möter Stala borta på Lövängens IP lördag 14 maj 13.30.