Stenungsund 2 tog hem mötet med Torp på Rimmåsvallen

Stenungsund 2 tog till slut hem segern mot Torp i matchen borta på Rimmåsvallen på söndagen. Matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll slutade 2–3 (2–2). Fredrik Isaksson blev matchhjälte med sitt avgörande 3–2-mål efter 70 minuter.

|
Torp Goif fotboll förlorade mot Stenungsunds IF

Gästande Stenungsund 2 startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Haben Tesfay till.

Torp kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Fredrik Johansson, i tionde minuten.

Bara fem minuter senare var det Andreas Gustafsson som såg till att Stenungsund 2 tog ledningen.

Torp kvitterade till 2–2 i 25:e minuten, genom Johan Öhlander. I den 60:e minuten fick Torp Edvard Olsson utvisad.

I 70:e minuten nätade Fredrik Isaksson, och gav Stenungsund 2 ledningen. Det fastställde slutresultatet till 2–3.

Det här var Torps andra uddamålsförlust den här säsongen.

Torp har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Stenungsund 2 har fyra poäng.

Söndag 22 maj spelar Torp hemma mot Vallen 16.00 och Stenungsund 2 mot Stala hemma 18.00 på Bästkustställningar Arena.