Stenungsund förlorade mot Kungälv – släppte in fyra mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Stenungsund hyggligt med i matchen mot Kungälv. Men Kungälv öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 7–1 (2–1, 1–0, 4–0) i matchen i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

|
IBK Kungälv D1 vann mot Stenungsunds IBK dam

Stenungsund tog ledningen efter 4.13, genom Ella Andersson.

Kungälv kvitterade till 1–1 efter 9.14, genom Jonna Svensson framspelad av Linnea Gustafsson.

Kungälv tog också ledningen efter 10.44, genom Irmeli Wikström.

Efter 8.00 i andra perioden nätade Amanda Borg, på pass av Ebba Olsson och gjorde 3–1. Kungälv fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–1. Målen i sista perioden gjordes av Linnea Gustafsson, Ebba Olsson, Emilia Wentzel och Emilia Wentzel.

Linnea Gustafsson gjorde ett mål för Kungälv och totalt tre poäng.

Kungälv har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Stenungsund har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

För Kungälv gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Stenungsund är på tionde plats.

I nästa omgång har Stenungsund Vinga hemma i Stenungsund Arena, lördag 19 november 13.00.