Stenungsund vann i HockeyTvåan Kvalserie södra herr mot Göteborgs IK

Stenungsund vann på hemmaplan mot Göteborgs IK i HockeyTvåan Kvalserie södra herr, med 7–1 (1–0, 2–0, 4–1).

|
Stenungsund HF vann mot Göteborgs IK

Stenungsund startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 50 sekunder slog Darius Davidsson till på pass av Måns Gustavsson. Stenungsund startade andra perioden bäst och gick från 1–0 till 3–0 genom två mål av Miska Varjosaari. Stenungsund hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 4–0 innan Göteborgs IK reducerade.

Därefter handlade dock allt om Stenungsund och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 7–1.

Noterbart är att Stenungsunds Owen Sobchak stod för tre poäng, varav ett mål och Miska Varjosaari gjorde tre mål.

Stenungsund har två segrar och och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Göteborgs IK har en vinst och och fyra förluster.

Med en omgång kvar är Stenungsund på femte plats i tabellen, medan Göteborgs IK är på sjätte plats.

Stenungsund tar sig an Lions i sista matchen borta söndag 17 april 16.00.