Stenungsund vann mot Uddevalla på bortaplan

Stenungsund vann borta mot Uddevalla i HockeyTrean södra A. Matchen på fredagen slutade 3–6 (2–3, 1–1, 0–2).

|
Uddevalla HC förlorade mot Stenungsund HF

I och med detta har Stenungsund hela tolv raka segrar och behöver två segrar till för att gå igenom serien utan att tappa poäng.

Stenungsund tog ledningen efter två minuters spel, genom Hugo Koch assisterad av Ethan Salter.

Uddevalla kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 5.46 gjorde Felix Henning mål.

Stenungsund tog ledningen på nytt efter 7.51, genom Tony Pappila på pass av Erik Fagerlin och Rasmus Rosenqvist.

Stenungsund ökade ledningen till 1–3 efter 8.47, genom Philip Elgestål assisterad av Kevin Elgestål.

Efter 15.24 i första perioden nätade Noha Lindqvist, på pass av Ola Källman och reducerade åt Uddevalla. Efter 14.29 i andra perioden nätade Ola Källman, och kvitterade för Uddevalla.

Stenungsunds Ethan Salter gjorde 3–4 efter 15.16 framspelad av Hjalmar Holmstedt. 1.43 in i tredje perioden nätade Stenungsunds Jerry Tornberg och ökade ledningen.

Stenungsund punkterade matchen med ett 3–6-mål med 48 sekunder kvar att spela genom Kevin Elgestål framspelad av Hjalmar Holmstedt. 3–6-målet blev matchens sista.

Uddevalla har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Uddevalla på fjärde plats och Stenungsund i serieledning.

Stenungsund tar sig an Trollhättans HC i nästa match hemma söndag 27 november 17.30.