Storförlust när Stenungsund föll mot Backadalen i Stenungsund Arena

Stenungsund hade en riktigt tung match hemma mot Backadalen, och förlorade med hela 1–10 (0–5, 1–2, 0–3) i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

|
Stenungsunds IBK dam förlorade mot IBF Backadalen

– Ett ruskigt bra och effektivt Backadalen kom till Stenungsund. De var bättre på allt. Så den här matchen pratar vi om en stund sedan glömmer vi den. Ny match på lördag mot Landvetter, vi har ganska mycket att slipa på, kommenterade Stenungsunds tränare Glenn Johansson.

Backadalen var starkast i första perioden. Laget vann perioden med hela 0–5.

Backadalen var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1–2 och ställningen efter två perioder var 1–7.

Backadalen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10–1. Målen i sista perioden gjordes av Sandra Hugosson, Sandra Hugosson och Sandra Hugosson.

Sandra Hugosson gjorde fem mål för Backadalen, Linn Johansson stod för tre poäng, varav två mål och Linnea Wising gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Stenungsund har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Backadalen har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Stenungsund ligger på åttonde plats i tabellen, och Backadalen är på sjätte plats.

Lördag 12 november 14.30 spelar Stenungsund borta mot Landvetter.