Storseger för Myckleby hemma mot Skärhamn 2

Myckleby tog en enkel seger mot Skärhamn 2 hemma på Ängevi i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1 (3-1).

I tionde minuten kom 1-0 till Myckleby genom ett snöpligt självmål.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Arman Hebib, i 13:e minuten.

I 21:a minuten nätade Aziz Huzejrovic, och reducerade åt Skärhamn 2.

Myckleby ökade också ledningen till 3-1 i 25:e minuten, genom Jesper Frykberg. Kevin Johansson gjorde dessutom 4-1 i 65:e minuten.

Alexander Almefjord ökade Mycklebys ledning med knappa kvarten kvar.

I den 88:e minuten fick Skärhamn 2 Simon Ronquist utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

6-1-målet kom i 90:e minuten, när Jesper Frykberg gjorde mål för Myckleby. 6-1-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Myckleby på fjärde plats i tabellen, medan Skärhamn 2 är på sjätte plats.

Myckleby tar sig an Svane i nästa match borta lördag 4 september 14.00. Skärhamn 2 möter Morlanda hemma måndag 6 september 19.00.