Tung förlust när Orust 2 krossades av Rössö F19

Orust 2 hade riktigt stora problem med Rössö F19 i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0–5 (0–2).

|
IK Rössö Uddevalla F19 vann mot Orust FC

Matchen förblev jämn målmässigt till Rössö F19 tog ledningen i 37:e minuten, genom Tuva Berneland.

Rössö F19 gjorde också 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Nadira Muminovic. Direkt efter pausen gjorde Nadira Muminovic mål på nytt och ökade Rössö F19:s ledning.

I 51:a minuten slog Elin Karlsson till, och gjorde 4–0.

Till slut kom också 5–0-målet genom Elin Karlsson som ökade Rössö F19:s ledning i 86:e minuten. 5–0-målet blev matchens sista.

Rössö F19 har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Orust 2 har en vinst och fyra förluster.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Rössö F19 slutar på sjätte plats, och Orust 2 på nionde plats.