Utklassning när Lane besegrade Stala på Lövängens IP

Lane hade inga problem med Stala i division 5 Bohuslän herr i fotboll, och vann borta med 6-0 (2-0).

|
Stala förlorade mot Lane

Lanes tränare Tony Jensen om matchen:

– Mycket bra match av oss idag. Killarna fortsätter att tro på vårt spel och idag gav det resultat. Jag upplever att vi kontrollerar matchen på ett bra sätt och trygga i våra positioner.

Gästande Lane startade matchen bäst och tog ledningen. Martin Olsson Hartmann slog till, redan i 24:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Jacob Flingmark. Direkt efter pausen gjorde Martin Olsson Hartmann mål ännu en gång och ökade Lanes ledning.

0-4-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Mattias Ullberg gjorde mål för Lane.

0-5-målet för Lane kom direkt därefter när Rickard Johansson med två minuter kvar att spela gjorde mål.

Till slut kom också 0-6 genom Mattias Ullberg som ökade Lanes ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-6.

Stala har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Lane har fyra poäng.

I nästa omgång har Stala Kungshamn borta på Kungshamnsvallen, fredag 20 augusti 19.00. Lane spelar hemma mot Valla söndag 22 augusti 13.00.